TÝDENNÍ MENU

17.2.2020 – 21.2.2020

ke každému jídlu 0,3l točené limonády ZDARMA

Pondělí: 17.2.2020

Dýňová krémová polévka (7,9)

Kuřecí čtvrtky pečené na žampionech, rýže

99,- Kč

Smažený květák (1,3), vařené brambory s máslem (7), tatarka (3,10)

109,- Kč

Hovězí kýta na kmíně, houskový knedlík (1,3)

109,- Kč

Úterý: 18.2.2020

Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

Těstoviny alio-olio s parmezánem (1,7)

99,-Kč

Smažený hermelín (1,3,7), hranolky, tatarka (3,10)

109,-Kč

Hovězí kýta na kmíně, houskový knedlík (1,3)

109,-Kč

Středa: 19.2.2020

Čočková polévka (9)

Pečená jitrnice (1), kysané zelí a vařený brambor

99,-Kč

Krůtí řízek (1,3), bramborová kaše (7), sterilovaná okurka (10)

109,-Kč

Hovězí kýta na kmíně, houskový knedlík (1,3)

109,-Kč

Čtvrtek: 20.2.2020

Gulášovka (9)

Grilovaná krkovička s pepřovou omáčkou (7), krokety (1,3)

109,-Kč

Smažené žampiony (1,3), vařené brambory s máslem (7), tatarka (3,10)

109,-Kč

Hovězí kýta na kmíně, houskový knedlík (1,3)

109,-Kč

Pátek: 21.2.2020

Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

Uzená kotleta se špenátem (7), bramborový knedlík (1,3)

109,- Kč

Smažený sýr se šunkou (1,3,7), hranolky, tatarka (3,10)

109,- Kč

Hovězí kýta na kmíně, houskový knedlík (1,3)

109,-Kč

Polední menu se podává od 11.00 hod. do 13.30 hod., popř. do vyprodání jídel

Seznam alergenů:
1 – OBILOVINY obsahující lepek
2 – KORÝŠI a výrobky z nich
3 – VEJCE a výrobky z nich
4 – RYBY a výrobky z nich
5 – PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy) a výrobky z něj
6 – SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich
7 – MLÉKO a výrobky z něj
8 – SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z něj
9 – CELER a výrobky z něj
10 – HOŘČICE a výrobky z ní
11 – SEZAMOVÉ SEMENA a výrobky z něj
12 – OXID SIŘIČITÝ a SIŘIČITANY v koncentraci > než 10mg/kg
13 – VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
14 – MĚKKÝŠI a výrobky z nich